lørdag 28. september 2013

Jeg er hekta!

Jeg er en nyfrelst Project Life scrapper!

Etter en lang scrappetørke føler jeg nå STOR glede ved å være på scrapperommet mitt.
Det er en herlig følelse, men kanskje litt ensomt for mannen min...

Jeg har sett på dette med Project Life tidligere, men har liksom ikke følt at det har vært noe for meg. Men da Panduro fikk inn Sn@p! produkter tidligere i høst, klarte jeg ikke å motstå.
Det er jeg glad for nå, men ser at det kan bli en dyr affære...

Jeg har begynt på et lite album i Project Life-type (dette er et Sn@p!-album, men prinsippet er jo det samme, så jeg skiller ikke på det), hvor jeg har skilleark for hver måned, med kalender der jeg fyller ut det som har skjedd og så plastlommer med bilder og tekst. Det er veldig enkel scrapping, men det er noe av det jeg gleder meg litt over: Det tar kort tid, og jeg får vist frem masse bilder av små enkelt episoder, som jeg kanskje ikke ville scrappet ellers. Dessverre ser jeg at InstaWeather bildene mine fra i sommer ikke egner seg for utskrift, men mobilbilder ellers fungerer veldig bra :)

Dette er noe av det jeg har lagd de siste dagene:


Og bare det blir lønning nå, så blir det et stort Project Life album også :)
Planen min for høsten er å lage et ordentlig familiealbum, med bilder og historier av slekt bakover i tid. Og da tror jeg dette systemet vil være perfekt :)
På messa kjøpte Wenche og jeg hvert vårt sett med kort i Project Life-serien. Og siden det er mange kort i samme design i hver eske har vi delt settene våre, slik at jeg nå har deler fra to sett. Wenche kjøpte Heritage-serien, og det vil jo passe perfekt til dette albummet :)

Og til neste år, blir det nok et åralbum, men da i stor størrelse. Jeg gleder meg allerede :)
5 kommentarer:

Aquarell sa...

Så flott album! Ser spennende ut med disse Project Life albumene. :-)

Aquarell sa...

Så flott album! Ser spennende ut med disse Project Life albumene. :-)

Aquarell sa...

Så flott album! Ser spennende ut med disse Project Life albumene. :-)

Ellen Karin sa...

Kjempefint. Eneste minuset når du blir hektet på noe er at smittefaren er så stor. Og jeg har jo allerede gått til anskaffelse av masse Sn@p produkter pga deg. 😉 Kos deg med scrappingen!

Wenche sa...

Så glad for at jeg hoppet på denne. Nå sitter jeg med nesa i eska mi og tenker og tenker. De har fått projectlife nede på Unik også....