fredag 8. juni 2012

Aksel M. Olsen

Det er lenge sida jeg har lagt ut noe her nå, og selvom jeg lager ganske mye om dagen er det ikke alt jeg vil legge ut, men denne vil jeg gjerne dele. Det er lenge sia jeg scrappet den, men den betyr så mye for meg så det bryr jeg meg ikke noe om:)

Bildene jeg har brukt her er bilder av min oldefar, Aksel. Han var sjømann og seilte på båter som gikk veden rundt. Oldefar døde også på en slik båt (dog ikke denne), og er derfor "begravet" i Stilehavet.

Damen på bildet antar jeg er oldefar sin søster. Teksten som er brukt har oldemor skrevet bakpå oiriginalbildet:)Arkene som er brukt på denne er Maja sin sjømannserie - perfekt for mine bilder:)


5 kommentarer:

Ellen Karin sa...

Då flink du har vært Gro - som har tatt blogutfordringen. :) Må bare si at denne LO'en (som de fleste andre) er mye finere i virkeligheten. Og disse gamle bildene dine er jo virkelig noen skatter. Misunnelig. :)

Ellen Karin sa...

*Så flink du har vært....

Vibeke sa...

Var det dette innlegget som var til meg eller;)
Moro å se en oppdatering fra deg:):)

Denne likte jeg så godt. Ekstra stas med så gamle bilder - og så smart at at bruker teksten brakpå bildet:):)

Lekkert:)

Håper du får en fin helg videre:)

Wenche sa...

Du har så flotte bilder. Dette tror jeg mange i slekta di vil sette pris på. Liker sjøtemaet som er så gjennomført.

Ha en fin søndag

ANNEPÅLANDET sa...

Hei hei! Takk for kommentar på bloggen min! Det er sjelden jeg treffer "likesinnede" - det er heldigvis ikke så veldig mange av oss :-) Ha en fortsatt fin dag!