søndag 4. mars 2012

Et lite smil, og et påskekort

Cosmo Cricket er en av mine favorittprodusenter, og de har en rekke utfordringer pågående nå, der de for hvert bidrag som kommer inn gir en boks  med mat og en sum penger til sin lokale "foodbank". Og med litt ekstra tid til overs, var det det som skulle til for å få inspirasjonen til å scrappe litt.
Denne uka er det gult som står i fokus:)

Jeg har funnet frem noen bilder fra da jeg var lita og laget en LO som skal i albummet til foreldrene mine. Den ble ikke så gul som jeg i utgangspunktet hadde tenkt, men dette bakgrunnsarket var bare så perfekt til bildene så jeg måtte bare bruke det. Det aller meste er da fra Cosmo.
Jeg synes disse bildene er så søte... Særlig det lille påklistra smilet, når jeg sikkert får beskjed om at jeg skal smile:)

Jeg har også lagd en liten påskehilsen. Det er også med Cosmo-produkter.
Det er ganske enkelt, men jeg liker det nå sånn.

Og inni er det plass til å skrive en liten hilsen, og en liten påskesjokolade:)


(I usually don't write in English in my blog, but as I'm entering this for a challenge on Cosmo Cricket, I will do it now anyway. This week they have a yellow challenge to raise money and food for their local food bank - and that I just had to support. I've pulled out some old photos (over 30yrs old) from when I was a litlle girl. It didn't turn out quite as yellow at I thought, but I like it:) I've also made a tag card for Easter, with a little chocolate inside :) )


2 kommentarer:

Meme sa...

Great job! Love your tags!

Ann sa...

Hei!

Jeg kom over bloggen din via ett bilde du la ut i dette innlegget: http://emrille.blogspot.com/2010/05/er-det-noen-som-vet-med-premie.html
Jeg samler på dette selv, og har navnet! ;) Det heter Mølle og er som du vet fra Figgjo. Jeg har mere info. som kan sendes på mail om du vil :) (mailadressen min: akling80@gmail.com)
Dersom du er interessert i å selge fatet ditt så håper jeg du tar kontakt ;)

Hilsen
Ann