søndag 22. mai 2011

Kristine og Martin gifter seg - KK19

Nei da, de skal ikke det:)
Jeg har bare brukt min kjære kusine og samboer som utgangspunkt for Kreative Krumspring sin KK19 - de store merkedagene. Vi er en liten familie - og et bryllup ville vært veldig hyggelig, men alt til sin tid...

Jeg har brukt ark fra Papirdesign sin bryllupskolleksjon, og de arkene er helt geniale for de som vil lagre noe elegant og lekkert til sitt bryllup.

Jeg tok utgangspunkt i at invitasjoner og bordkort skulle være enkle å lage, og at de ikke skulle koste allverden (bryllup blir jo fort dyrt nok).
Både invitasjon og bordkort er kuttet ut med tag-diesen til Tim Holtz og er lagd doble. Den lille "ramma" er på samme diesen.

Invitasjonen har arket med invitasjonstekst både foran og bak. Jeg valgte å stemple datoen for "bryllupet" på forsiden med et vanlig datostempel - dette for å lage en litt moderne vri på den. I hullet på tagen er det knyttet et svart sløyfebånd, som det er stukket tre lyseblå roser i.


Inne i invitasjonen har jeg pyntet med litt ark, og ellers holdt det helt enkelt.
Teksten inni er skrevet ut på en dymo-labelskriver, på lyseblå lapper kjøpt på Ebay.

Bordkortet er lagd likt som invitasjonen (bryllup er jo veldig mye om helheten), men her har jeg pyntet med blått bånd og svart rose.
Navnet er stanset ut med Cuttlebug, men jeg vurderte veldig lenge å bruke dymo, det er jo ganske kult. Men så gikk jeg inn i litt desperat brud-modus, og fant ut at jeg kunne ikke gjøre det for jeg har ikke ÆØÅ på dymoen min. Jepp - litt urasjonelt ettersom jeg skulle bare lage en og kunne velge akkurat hvilket navn jeg skulle bruke... Jeg brukte navnet til min kjære bror:)


Inne i bordkortet er menyen.
Her har jeg brukt litt andre papirer inni, rett og slett fordi det var det jeg hadde restebiter av:)


Så Kristine og Martin - hvis dere noen gang finner ut at dere vil gifte dere - bare si fra hvis dere vil ha hjelp med invitasjoner og sånn:) Jeg er så glad i dere begge!

Ingen kommentarer: